Pareri : Hyundai Elantra VI ( 2015 - 2020 ) (2024)

Pana sa se prinda lumea ca Elantra e o masina foarte buna, iata ca a venit a treia generatie si i-a luat faima. Si cand spun a treia generatie ma refer la Hyundai Elantra VI. Fireste, dupa cum ar spune Bombonel.

Hyundai Elantra VI e la a 6-a generatie in lume, dar in Europa e abia a treia generatie care s-a comercializat. Ideea a fost destul de simpla – s-a luat un Hyundai i30 si s-a legat un portbagaj in spate si iata ca a iesit o berlina. Dar totusi sa nu fie o berlina prea luxoasa pentru ca altfel era in conflict direct cu Hyundai i40. Si de asta Hyundai Elantra s-a vandut atat de bine si i40 nu.

Elantra V a fost o masina destul de populara si un succes comercial pentru ca era o masina simpla, fiabila si – poate cel mai importanta – ieftina. Iar Hyundai Elantra VI merge pe aceeasi reteta pentru ca joaca la sigur de zici ca e Tiriac. Care apropo detine Hyundai Romanistan si el decide ce modele se importa la noi si ce nu se aduce. Dar ideea de baza e simpla, un Hyundai Elantra VI incepe de la 18500 euro promo, cu doar 1000 de euro mai mult decat cel mai ieftin Polo. Sigur, sunt un nenorocit pentru ca indraznesc sa compar un Hyundai cu un VW, dar Polo incape in suportul de pahare al lui Elantra, daca Elantra ar avea suport de pahare.

Ce avem in schimb este reteta clasica si nediluata de la generatia anterioara. Avem un singur motor, un benzinar aspirat care nici nu face probleme dar nici nu consuma si categoric nu fuge neaparat ca sa zici ca te iei de gat cu vreun Seria 7. S-a pus o cutie automata de tip CVT (probabil singurul Hyundai cu cutie CVT la momentul actual), ca sa fii descurajat de la fite de genul asta. Primesti cam toate dotarile de care ai nevoie, inca de la nivelul Comfort aka cel de baza. SI pentru ca Tiriac, in Romanistan nu poti configura optiuni pe nici un model Hyundai, pentru ca mustaciosul aduce doar ce se vinde si atat. Nu se complica cu versiuni slab cumparate si care ii pot aglomera spatiul si asa limitat de comenzi si ii poate diminua grav din cota de masini care chiar se vand.

James May a declarat despre Dacia Sandero ca e genul de masina pe care o cumperi din supermarket, la stilul „hei, du-te pana la magazin si ia niste paine, oua, bere, a da, si era sa uit, ia si o masina te rog”. Nope, nu Dacia Sandero e acea masina. Hyundai Elantra VI e. Pentru ca pe Sandero ai nevoie de niste optiuni si o poti personaliza, pe cand la Elantra singura chestie personabizabila e culoarea. Practic, te duci la reprezentanta Hyundai si spui ca vrei o masina, ei te intreaba „de care?”, tu raspunzi cu „verde” si ei iti dau o Elantra si te trimit acasa. Cam asta e Hyundai Elantra VI.

Pareri : Hyundai Elantra VI ( 2015 - 2020 ) (1)

Motoare Hyundai Elantra VI

Benzina

1.6 MPI de 123 cai – Motoarele…motorul de pe Hyundai Elantra VI. Inainte avea 132 de cai dar acuma de cand cu normele de poluare are doar 123 de cai. Dar macar e Euro 6D. Nu are probleme specifice si cu asta poti sa ignori haterii care zic ca e lent. Printre ultimii mohicani aspirati natural de pe piata, ma mir cum de inca se mai fabrica.

Pareri : Hyundai Elantra VI ( 2015 - 2020 ) (2)

Probleme Generale Hyundai Elantra VI

  • Ai cam tot ce iti trebuie dar cam atat. Nici nu te poti plange de dotari, dar nici nu vei plange de bucurie cand vei vedea interiorul. Si nici plasticele ieftine.
  • Dupa cum am mentionat mai sus, cutia CVT nu este cea mai recomandata cutie automata posibil si chiar nu inteleg de ce au pus pe Elantra asa ceva. AR trebui sa ma iau de mana cu Razvan Fodor, ca nici el nu intelege.
  • Aerul conditionat de fapt e un astmatic care iti tuseste ocazional prin fante. Alternativ poti cobora geamul vara.
  • Suspensia vrea sa aduca o alura de masina sport, ceea ce nu e rau. Daca Hyundai Elantra VI ar fi fost o masina sport si nu o berlina ieftina care sa te duca din A in B.

Pareri : Hyundai Elantra VI ( 2015 - 2020 ) (3)

Verdict Hyundai Elantra VI

Nu stiu cat timp se vor mai fabrica masini clasice, de moda veche, cu tehnologie veche. Hyundai Elantra VI imi aduce aminte puternic de Seat Exeo, o alta masina venita din trecut. Sigur, nu ai posibilitatea de a pune optiuni pe ea si poate ca motorul nu instiga la golaneala, dar daca vrei o masina fiabila, noua si ieftina, Hyundai Elantra VI poate fi cea mai buna solutie pentru tine. In curand disponibila si pe rafturile marilor lanturi de electrocasnice.

Ce motoare recomand? 1.6 MPI-ul de 123 de cai e tot ce ai deci va trebui sa te resemnezi. Nu pentru ca e un motor naspa, ci pentru ca nu ai alta optiune.

Similare

Pareri : Hyundai Elantra VI ( 2015 - 2020 ) (2024)
Top Articles
Josh Cohen (I support Israel) on LinkedIn: Using payroll software for tax management is a game-changer.
Unlocking The Biblical Significance Of Number 58: Discover Its Meaning
Craigslist Bellmore
Jimmy Johns Delivery Hours
Ssm Health Workday App
Dana Point: Your Ultimate Guide to Coastal Adventures
Dsw Designer Shoe Warehouse Ann Arbor Photos
Craigslist Carpet Installers
Tweaker Configuration
Kiwifarms Shadman
Q-global Web-based Administration, Scoring, and Reporting
"Rainbow Family" will im Harz bleiben: Hippie-Camp bis Anfang September geplant
Finger Lakes 1 Police Beat
Lakeport Craigslist
Tinyzonetv.to Unblocked
303-615-0055
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Fisher-Cheney Funeral Home Obituaries
Walmart Neighborhood Market Gas Price
O'reilly's Iron Mountain Michigan
Albany Want Ad Digest
Jinx Bl Chapter 26
Days Till Dec 6
Charm City Kings 123Movies
Odawa Hypixel
Diablo 3 Legendary Reforge
Scrap Metal Prices in Indiana, Pennsylvania Scrap Price Index,United States Scrap Yards
Kristian Andersen | Scripps Research
Spring Tx Radar
Atlanticbb Message Center
Worldfree4U In
Gopher Hockey Forum
No hard feelings: cómo decir "no" en inglés educadamente y sin herir sensibilidades
Marukai Honolulu Weekly Ads
Stellaris Resolution
Mudfin Village Questline
House Party 2023 Showtimes Near Mjr Chesterfield
Lohud Rockland Obituaries
Kutty Com Movies
Krua Thai In Ravenna
Son Blackmailing Mother
Briggs And Stratton 125Cc Lawn Mower
Hyundai Elantra - modele, dane, silniki, testy
Egg Inc Ultimate Walkthrough & Game Guide - Talk Android
How To Buy Taylor Swift Tickets By Navigating Ticketek's Stress-Inducing System
Cafepharma Message Boards
Cibo Tx International Kitchen Schertz Menu
Christina Cox Measurements
Agurahl The Butcher Wow
Raleigh Craigs List
Yahoo Sports Pga Leaderboard
Jimmy.johns Order Online
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 6051

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.